Δευτέρα Φεβ 18, 2019

  ΤΗΛ: 26950 41940 & 26950 41941

4o Διεθνές Θερινό Σχολείο Digital Marketing

Αξιότιμε κύριε/α,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την αρωγή σας για την επιτυχημένη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας eBizSummerSchool 2016 - Theme: Digital Marketing (http://ebizsummerschool.com) που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στην Σύρο (30 Ιουνίου - 05 Ιουλίου).
Το καθιερωμένο eBizSummerSchool, το μοναδικό Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, εισάγει τους συμμετέχοντες στον πολυδιάστατο κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, παρέχοντας τις πλέον σύγχρονες δεξιότητες και τεχνικές. Θα επιλέξουμε 40 συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο βάσει των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών τους προσόντων.
Για την επιτυχή διεξαγωγή του eBizSummerSchool 2016 η δική σας συνεισφορά είναι καίρια. Συνημμένα θα βρείτε το δελτίο τύπου και πρόσθετο υλικό και παρακαλούμε την δημοσίευση τους στην σελίδα σας και την κοινοποίηση στο δίκτυο σας.
Oποιαδήποτε πρόταση σας είναι ευπρόσδεκτη και ευχαρίστως να συζητήσουμε δια ζώσης τη μελλοντική μας συνεργασία. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία.

Εκ μέρους του Επιστημονικού Υπεύθυνου eBiz2016, Δρ. Δρόσου Δημήτριου

Rate this item