Δελτία Τύπου

Πρόσκληση 🌐Ενημερωτική εκδήλωση -info day- παρουσίασης του έργου ALTTOUR

Ενημερωτική εκδήλωση -info day- παρουσίασης του έργου ALTTOUR  για την προβολή και τουριστική αξιοποίηση των ιαματικών πόρων των Δήμων Κόνιτσας, Άργους Ορεστικού, Άρτας, Αμυνταίου, Γρεβενών, Ζακύνθου και Πρεβέζης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το περιεχόμενο του έργου Alternative Tourism – ALΤTOUR, την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου, Ναπ. Ζέρβα 28-30, στα Ιωάννινα.
Σκοπός του έργου, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020 (Interreg IPA II CBC Greece-Albania 2014-2020), είναι η ενίσχυση του ιαματικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Αλβανίας και η ενσωμάτωση των ιαματικών πόρων της περιοχής εφαρμογής στο ευρύτερο πλαίσιο των υφιστάμενων συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών όπου αυτοί βρίσκονται ώστε να ενταχθούν στα πακέτα εκδρομικών διαδρομών.  Το έργο, συγκεκριμένα, αφορά σε ιαματικούς πόρους των Δήμων Κόνιτσας, Άργους Ορεστικού, Άρτας, Αμυνταίου, Γρεβενών, Ζακύνθου και Πρεβέζης.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:

  • Branding & προσχέδιο Marketing των περιοχών μελέτης – Μελέτη Τεκμηρίωσης
  • Ψηφιακά Φυλλάδια προβολής των ιαματικών πόρων
  • Βίντεο προβολής των ιαματικών πόρων της περιοχής εφαρμογής, διάρκειας 12′
  • Προβολή των ιαματικών πόρων στα  social media  (Facebook/ Instagram / LinkedIn)
  • Τουριστικός Οδηγός Άυλου Πολιτισμού των περιοχών εφαρμογής του έργου
  • Εξειδικευμένα Τουριστικά Πακέτα Τουρισμού Υγείας – Ευεξίας για τις περιοχές εφαρμογής του έργου

Η εκδήλωση έχει στόχο την εξοικείωση των τοπικών ενδιαφερόμενων μερών (φορείς των περιοχών που συμμετέχουν στο έργο, επαγγελματίες του τουρισμού και συναφών κλάδων), των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και του γενικού κοινού με το περιεχόμενο του έργου αλλά και της ωφέλειας που προκύπτει από την υλοποίησή  του για τον τοπικό πληθυσμό και την οικονομία του.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι: Εκπρόσωποι Αυτοδιοίκησης και Ιαματικών Πηγών, Μάρκος Δανάς – Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, Εύα Ψαθά, Δρ. Πολεοδομίας, ΕΔΙΠ Τμ. ΜΧΠΠΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ρόζα Εδιάρογλου – Επικοινωνιολόγος, CEO Butterfly Communication,  Δήμη Τζιβοπούλου,  Πολιτισμολόγος, στέλεχος Butterfly Communication.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ταυτόχρονα στις σελίδες  Facebook και  Instagram:
https://www.facebook.com/AmmoudaraThermalSpring
https://www.facebook.com/AmarantosThermalSpring
https://www.facebook.com/PrevezaThermalSpring

https://www.facebook.com/KsinoNeroThermalSpring

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button