Δελτία ΤύπουΝέα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ_ΦΙΛΑΙΟΣ

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Η ελαιοκομία αποτελεί για την Ελλάδα, όπως γνωρίζετε, τομέα εθνικού ενδιαφέροντος, που αγγίζει οικονομικά τουλάχιστον 600.000 οικογένειες και κοινωνικά κάθε ελληνική οικογένεια.

Η επιστημονική και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ», για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αναδεικνύει τα προϊόντα της ελιάς, την ποιότητά τους και τις καινοτόμες δράσεις του τομέα.

Σε συνέχεια της επικοινωνίας που διατηρούμε τα τελευταία χρόνια, θέλουμε και φέτος να σας ενημερώσουμε για τους δύο Διαγωνισμούς που διοργανώνει η ΦΙΛΑΙΟΣ.

Πρόκειται για:

  1. Τον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου KOTINOS 2023 με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των δειγμάτων έως τη Δευτέρα 3/4/2023 και κόστος 180,00€ το πρώτο δείγμα και 150,00€ κάθε επόμενο (Κανονισμός και Αίτηση συμμετοχής: https://filaios.org/draseis/kotinos-awards/)
  2. Τους Διεθνείς Διαγωνισμούς  Ανώτερης Γεύσης Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς  “Olive Oil Trophy 2023” και “Table Olives Trophy 2023” που πραγματοποιούνται για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «ΔΕΘ-HELEXPO», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP 2023, 18-20 Φεβρουαρίου 2023 (Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης) με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των δειγμάτων έως την Παρασκευή 3/2/2023 και κόστος 150,00€ το πρώτο δείγμα και 120,00€ κάθε επόμενο (Κανονισμός και Αίτηση συμμετοχής: https://filaios.org/draseis/olive-trophies/)

Οι Διαγωνισμοί τελούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου – ΕΔΟΕ, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς – ΔΟΕΠΕΛ και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ.

Στους Διαγωνισμούς μπορούν να συμμετάσχουν  επιχειρήσεις τυποποίησης/εμπορίας ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς και παραγωγοί από όλες τις ελαιοπαραγωγές χώρες.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως εάν ενημερώνατε τις επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης σας, για τη δυνατότητά τους, να διεκδικήσουν βραβεία κύρους για το προϊόν τους.

Με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι θα συμβάλλετε και εσείς στην ενημέρωση των ελαιοκομικών επιχειρήσεων, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

 

Με εκτίμηση,

Γραμματεία ΦΙΛΑΙΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Back to top button