Δελτία Τύπου

Πρόσκληση Συμμετοχής στο Παγκόσμιο Συνέδριο FCEM 2025

Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους της Διοίκησης του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιχειρηματική αποστολή του Συνδέσμου στο Παγκόσμιο Συνέδριο FCEM, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2024. Το συνέδριο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το FCEM – Les Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο γυναικών ιδιοκτητών επιχειρήσεων, με περισσότερες από 5 εκατομμύρια γυναίκες επιχειρηματίες από 120 χώρες και πέντε ηπείρους. Φέτος, το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, παρέχοντας μια σημαντική πλατφόρμα για επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες.
Η συμμετοχή στο συνέδριο θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, καθώς και για τη σύναψη νέων συνεργασιών.
Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό συνέδριο του FCEM μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.2024fcemsydney.com.
Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Ελλάδα και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Συνέδριο FCEM τον Νοέμβριο του 2025, στην Αθήνα, σε συν-διοργάνωση με την 6η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, στην Αθήνα θα εορταστούν και τα 80 χρόνια από την ίδρυση του FCEM, γεγονός που θα προσδώσει μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα και θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της ιστορίας και των επιτευγμάτων του οργανισμού.
Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τη χώρα μας και την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε διεθνές επίπεδο.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@sege.gr ή στο τηλέφωνο 2310 224440.

Με εκτίμηση,

Αποστολίνα Τσαλταμπάση

Πρόεδρος Σ.Ε.Γ.Ε.

Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε.

Greek Association of Women Entrepreneurs – SEGE

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Back to top button