Δημοσιεύσεις

Νέο webinar Ε.Ε.Α. – ΟΠΑ: “REAL ESTATE- Ενοικίαση ή αγορά ακινήτου, τι πρέπει να γνωρίζετε για την ψυχολογία του πελάτη”-Τρίτη 9/9

Συνεχίζεται ο κύκλος των δωρεάν online σεμιναρίων που διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών.

Το 7ο κατά σειρά διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “REAL ESTATE- Ενοικίαση ή αγορά ακινήτου, τι πρέπει να γνωρίζετε για τη ψυχολογία του πελάτη” , το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9/9, στις 17:00, με εισητήρια την Δρ. Ευγενία Παυλάκου.

Οι βασικοί άξονες του σεμιναρίου είναι οι ακόλουθοι:

  • Η Συναισθηματική Καμπύλη του Αγοραστή/Ενοικιαστή: Πώς εξελίσσονται τα συναισθήματα από την πρώτη επαφή μέχρι την απόφαση αγοράς ή ενοικίασης.
  • Triggers και Ενστάσεις: Ποιοι ψυχολογικοί παράγοντες επηρεάζουν την απόφαση.
  • Η Δύναμη του Framing: Πώς παρουσιάζουμε ένα ακίνητο με τρόπο που ενισχύει την αξία του στα μάτια του πελάτη.

🔗 Εγγραφή εδώ

Η κα Ευγενία Παυλάκου είναι Διδάκτωρ από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα είναι στον τομέα του Μάρκετινγκ και Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, Επικοινωνία, Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Ανάπτυξη Ψυχολογικού Κεφαλαίου, Ενδοεπιχειρησιακή Κατάρτιση και E-Learning Tutoring. Διαθέτει πολλή μεγάλη διδακτική εμπειρία, τόσο σε ενδοεπιχειρισιακή εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων, όσο και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. Κατέκτησε τη διάκριση Excellence in Teaching στο τμήμα της, για το Ακαδημαικό έτος 2021-2022.

Έχει συγγράψει το εκπαιδευτικό υλικό για πλήθος σεμιναρίων, εξ’ αποστάσεως προγραμμάτων ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίων, Πανεπιστημιακών προγραμμάτων Ξένων Πανεπιστημίων, Εκπαιδευτικών εγχειριδίων ΙΕΚ κ.λ.π. Είναι, μεταξύ άλλων, Μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων (Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων κατά ΕΟΠΠΕΠ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: όποιοι ενδιαφέρονται να λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης θα πρέπει να καταχωρήσουν το όνομα και το επώνυμό τους με κεφαλαία γράμματα, στα ελληνικά. Το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα εκδοθεί σε όσους παρακολουθήσουν ολόκληρο το σεμινάριο.


Πρόγραμμα επόμενων Σεμιναρίων


Οικογενειακή επιχείρηση. Μέθοδος οργάνωσης για αποφυγή συγκρούσεων.

🗓️ Τρίτη 16/9 | 🕔 17:00 | 👩🏫 Δρ. Ευγενία Παυλάκου

🔸 Διακριτοί Ρόλοι & Ευθύνες: Η Αρχή της Καθαρής Οριοθέτησης

🔸 Διαδικασίες Λήψης Αποφάσεων

🔸Διαχείριση Συγκρούσεων με Σύγχρονες Τεχνικές Διαμεσολάβησης

🔗 Εγγραφή εδώ


Εκπαίδευση σε soft skills, οι απαραίτητες δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά!

🗓️ Τρίτη 23/9 | 🕔 17:00 | 👨🏫 Δρ. Κωνσταντίνος Καμινάκης

🔸 Τα soft skills και η σημασία τους

🔸 Τα είδη των soft skills

🔸 Εκπαίδευση σε απαραίτητα soft skills

🔗 Εγγραφή εδώ


Η τεχνική της διαπραγμάτευσης (Advanced)


🗓️ Τρίτη 30/9 | 🕔 17:00 | 👨🏫 Δρ. Κωνσταντίνος Καμινάκης


🔸 H σημασία της διαπραγμάτευσης και οι στόχοι της

🔸  Τα είδη της διαπραγμάτευσης και η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής

🔸  Εκπαίδευση σε τεχνικές διαπραγμάτευσης

🔗 Εγγραφή εδώ

Related Articles

Back to top button