Δελτία ΤύπουΈκτακτο

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συμμετοχή στο διαδικτυακό εργαστήριο «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

για συμμετοχή στο διαδικτυακό εργαστήριο «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB»

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

 

 

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ως εταίρος του έργου με το ακρωνύμιο CBTB, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», προσκαλεί παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό εργαστήριο (workshop) σχετικά με το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» για παραγωγούς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ., μέσω της πλατφόρμας CiscoWebexMeetings.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται, σε συνδυασμό με την άφιξη των τουριστών και την αναμενόμενη αύξηση της πελατείας και κατ’ επέκταση του ενδιαφέροντος για τα τοπικά προϊόντα της Κέρκυρας στη διασυνοριακή περιοχή μέσα από την εφαρμογή των δράσεων του έργου και του Σήματος «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB».

Το εργαστήριο αφορά κυρίως παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, τα οποία καλλιεργούνται, παράγονται και έχουν ως τόπο προέλευσής τους την Κέρκυρα και που χρησιμοποιούνται στο πρωινό ή ως βασικά συστατικά συνταγών για πρωινό (ενδεικτικά: γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα – αλλαντικά, φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο, μέλι, βότανα κα), και που είτε έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση του Σήματος, είτε επιθυμούν να ενημερωθούν γι’ αυτό.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, οι τοπικοί παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB».

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ανοικτή με την προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την Φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ  μέχρι την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Για πληροφορίες: Νάντια Καρρά, n.karra@lp.gr , Living Prospects Ltd.

Το εργαστήριο διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου CBTB – ‘Παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής: Πρόγραμμα Επωνυμίας (Branding) και Εφαρμογή Κινητών Συσκευών (Mobile Application) που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020» και με την υποστήριξη της εταιρείας Living Prospects Ltd. ανάδοχος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για την χορήγηση και εφαρμογή του σήματος στο πλαίσιο του έργου CBTB.

*Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου CBTB, χορηγεί το Σήμα «Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB» με σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Κερκυραϊκά ξενοδοχεία, καταλύματα αλλά και σε άλλους χώρους εστίασης, με χαρακτηριστικά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές από την Κέρκυρα και τη διασυνοριακή περιοχή που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε μίας από τις περιοχές συνεργασίας του έργου (Κέρκυρα, Γρεβενά, Αυλώνας, Αργυρόκαστρο). Το σήμα χορηγείται δωρεάν, στο πλαίσιο του έργου, με συμπλήρωση της «Αίτησης για χορήγηση του σήματος ‘Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB’» που υλοποιείται κατά το «Εγχειρίδιο για χορήγηση σήματος του Διασυνοριακού Παραδοσιακού Πρωινού CBTB», τα οποία επισυνάπτονται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας εδώ.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήσε  εδω για να δείτε το πρόγραμμα.

Πατήσε  εδω για να δείτε την πρόσκληση.

 

Επιμελητήριο Κέρκυρας | E-mail | Facebook | Τ 2661-039813

COMM_ATTACHMENT_F13522

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Back to top button