Δελτία Τύπου

Το Επιμελητήριο Ζακύνθου σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Διαδικτυακό σύστημα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για την προσεισμική πόλη της Ζακύνθου και διασύνδεση με την τοπική επιχειρηματικότητα»

Το Επιμελητήριο Ζακύνθου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του έργου «Διαδικτυακό σύστημα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για την προσεισμική πόλη της Ζακύνθου και διασύνδεση με την τοπική επιχειρηματικότητα», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 18:00. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λέσχη ο Ζάκυνθος» (Πλατεία Αγίου Μάρκου)

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η εφαρμογή επαυξημένης – εικονικής πραγματικότητας που φιλοξενεί τον εικονικό κόσμο της προσεισμικής πόλης της Ζακύνθου (ReZante.gr).

Η εφαρμογή της προσεισμικής Ζακύνθου προσφέρει στον επισκέπτη ένα ταξίδι στο παρελθόν του νησιού, ενώ μέσα από την πλατφόρμα περιήγησης μπορεί να ανακαλύψει τη σημερινή Ζάκυνθο, τον πολιτισμό της, τα αξιοθέατα, τη φύση και τις δραστηριότητες που προσφέρει το νησί.

 

Το παρόν θα δώσουν στελέχη του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, εκπρόσωποι φορέων και μέλη της Ομάδας Έργου που συμμετείχαν στην υλοποίηση του έργου, και θα παρουσιάσουν το όραμα και τη διαδρομή από τη γέννηση της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

 

Μνήμες της προσεισμικής Ζακύνθου θα αναβιώσουν μέσα από προσωπικές μαρτυρίες και «ομιλίες» φέρνοντας σε σημείο συνάντησης την ιστορία με την εικονική πραγματικότητα (“History meets reality”).

 

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

 

Το έργο υλοποιείται από το Επιμελητήριο Ζακύνθου και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

PROGRAMMA (2)

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Back to top button