Δημοσιεύσεις

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα KNIME: Εισαγωγή στην Ανάλυση Δεδομένων χωρίς Προγραμματισμό

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με τίτλο KNIME: Εισαγωγή στην Ανάλυση Δεδομένων χωρίς Προγραμματισμό, διάρκειας 56 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί από 1 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου 2024 και θα υλοποιηθεί με ασύγχρονη και σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Το πρόγραμμα παρέχει 4 ECTS.

Διαμορφώσαμε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάλυση δεδομένων χωρίς προγραμματισμό. Με την παρακολούθηση του, όσες και όσοι διαχειρίζονται δεδομένα (παντός είδους) θα αποκτήσουν νέες δεξιότητες που θα κάνουν την καθημερινή εργασία τους πιο εύκολη, γρήγορη και αποδοτική. Για παράδειγμα θα μπορούν εύκολα να αυτοματοποιήσουν επεξεργασίες φύλλων excel ή βάσεων δεδομένων που επαναλαμβάνονται κάθε μήνα, ώστε να εκτελούνται άμεσα όλες τις επόμενες φορές με σημαντικό κέρδος στον χρόνο εργασίας.
Το πρόγραμμα παρέχει πιστοποιητικό με 4 ECTS και ονομάζεται KNIME: Εισαγωγή στην Ανάλυση Δεδομένων χωρίς Προγραμματισμό
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:

https://kedivim.auth.gr/programs/knime/

και αναζητήστε την ιστοσελίδα του προγράμματος στο Facebook.
Η παρακολούθηση είναι εξ αποστάσεως, κυρίως ασύγχρονη (παρακολούθηση σε ώρες που επιθυμεί ο εκπαιδευόμενος) και σύγχρονη (κυρίως κάθε Σάββατο).
Ανακοινώθηκε νέο, φιλικό κόστος συμμετοχής και νέα έκπτωση για ομαδικές εγγραφές.

Εγγραφή μόνο με 60 €.

Με εκτίμηση, Η ομάδα διδασκόντων του προγράμματος,
Ιωάννης Καΐσας Κωνσταντίνος Καραφασούλης

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Back to top button