Δελτία Τύπου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΕΦΕΠΑΕ

Αθήνα, 5/04/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΠΑΕ

ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 2021-2027

 

 

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, υπεγράφη η Επιχειρησιακή Συμφωνία για το Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027, μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Απόστολου Τζιτζικώστα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Παρών ήταν επίσης και ο κος Σπυρίδων Σκοτίδας, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ (εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ) και Υπεύθυνος Έργου του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027».

Τόσο ο κος Τζιτζικώστας, όσο και ο κος Μαρλαφέκας τόνισαν ότι η συνεργασία μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 υπήρξε υποδειγματική με κοινό άξονα τη χρηστή διαχείριση και τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση και κύριο στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εξαιρετική αυτή συνεργασία και η αμοιβαίως ωφέλιμη σχέση θα συνεχιστεί και στην Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027, με το φορέα να είναι έτοιμος να αναλάβει και να φέρει εις πέρας αποτελεσματικά το έργο που του ανατίθεται.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button